Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Sinds 2003 zijn we gevestigd op Dordrecht CS. Het was eerst een kleine werkplaats met een kantoor. Met 1 persoon was het prima te redden. Door de succesvolle werkwijze van ons filiaal op Rotterdam CS te kopiëren werd het al snel drukker en drukker. Ook de verkoop van gebruikte fietsen werd een steeds belangrijker deel van onze bedrijfsvoering.

We bleven het bedrijf op alle fronten professionaliseren. Dat ging zo goed dat er in 2006 besloten werd om samen met de NS een winkel in de stalling te bouwen. In september 2006 werd de winkel geopend.

In Januari 2007 besloot de gemeente Dordrecht om samen met de NS een hele nieuwe stalling te bouwen.

Toen de nieuwe stalling in oktober 2009 in gebruik genomen kon worden, werd al snel duidelijk dat onze nieuwe plek een groot succes ging worden. We hadden opeens een supermoderne uitstraling. Een uitstraling die past bij onze bedrijfsvoering. Als klap op de vuurpijl konden we ons aansluiten bij Bike Totaal, zodat we ons nog beter konden presenteren. Bodyscan en Zadelmeetsystemen dragen verder bij aan het verbeteren van het advies richting de consument.  Door al deze verbeteringen kunnen we ook elektrische fietsen en het hogere fietssegment (Multicycle) gaan verkopen.

Tegenwoordig zijn we van maandag tot zaterdag heel druk met verkopen, verhuren en repareren van fietsen.

Tot op de dag van vandaag zijn we de enige volwaardige Bike Totaal winkel op een NS Station.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen